SHIPPING & RETURNS

Privacy Policy

1): What is the eyeglassesclub.online shipping method?
Answer: We have these shipping methods: 
1.EMS express
2.DHL/TNT/UPS/Others

2): Where is the order shipped from?
Answer: Your order will be shipped from our warehouse in Hongkong.

3): Does eyeglassesclub.online ship internationally?
Answer: Yes, we ship worldwide without additional charge.

4): How about the shipping fees?
Answer: The express (EMS/DHL/UPS/FEDEX/TNT) shipping fees is depend on your country, how many you ordered and the total weight.

5): What's the shipping time?
Answer: The shipping will take these steps: 
Step 1: Order print by our system (0-1 business day)
Step 2: Order packaged by our storehouse (1-3 business days)
Step 3: Package carried to Express Center (1 day)
Step 4: Order is processed by post to your mail box.
*Step 2, we have the mass of products in stock, but some not, we need to notice our supplier, and take 1-2 business days to get.
*Step 4, due to the oversea shipping need more procedure, the delivery time below is just for reference:

EMS: 5-9 business days to worldwide

DHL/UPS: 5-8business days

 

6): Can I change my shipping address?
Answer: For fraud prevention purposes, if you change the shipping address here, we may not process your order when you are a new member or big amount.

7): How do I get my tracking number?
Answer: You can get it from your order list, the step is: My account - Order List - Select order - Then you can get the tracking number in detail when available.

8): What is the tracking website?
Answer: The tracking websites are as follows: 
EMS: http://www.ems.com.cn/english-main.jsp
DHL: www.dhl.com
TNT: www.tnt.com
UPS: www.ups.com

9): My tracking number is not working, what should I do?
Answer: Package has been left eyeglassesclub.online and it will be take 1-3 business days to process by Post, Please wait a little more time and try again later.

10): Why was my order sent in multiple packages when it all could have fit in one box?
Answereyeglassesclub.online may decide to package your items separately due to weight, size concerns or some products out of stock. You can check from your order list which parts were sent separately.

11): Does my express shipping option (EMS, DHL etc.) ensure my order will be shipped out before the normal?
Answer: Unfortunately it does not. All orders are processed and shipped within our 1-3 business days processing time-frame, regardless of the shipping option selected.

12): What should I do if an item is missing from my order?
Answer: First, please check your order list to make sure order was sent in one packing, if separately, please be patience for another one. If all packages have been delivered but you're still missing an item, check the packing clearly for small item.
If you are unable to locate the item at last, please take a photo which show any labels of the packing and email us.

13): Do I need to pay for Tax and Customs Duties?
Answereyeglassesclub.online is no sale tax, customers will not to pay any tax when shopping from us.

From our data, only less than 1% of the package was opened and checked by customs. Customers are responsible to pay if import taxes are needed.

Although the possibility to have import taxes is near to zero, we strongly suggest that you'd better know your import policy before your purchase happens. It is customers business to handle the products that are confiscated by the Customs in customers' countries.